Lale Kemal Kılıç Ortaokulu

Vizyon: Sosyal ve kültürel alanda başarıların geliştiği bir merkez olmak okulumuzun başarısını eğitim ve öğretim alanında en üst seviyeye çıkartıp öğrenciler ve veliler arasında en çok tercih edilen bir kurum haline gelmek.

Misyon: Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak yapabileceğimizin en iyisini bir takım olarak takım ruhu ile çalışarak öğrencilerimize en iyi geleceği hazırlamak.

Başarılar:

Saatler: HAFTA İÇİ ->9:00-15:45 CUMARTESİ ->09:00-13.50
Isınma: Doğalgaz Kaloriferli
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Masa Tenisi, Tekvando, Futbol, Futsal, Voleybol, Basketbol.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK 4006, Beslenme Dostu Okul, Okul Sağlığı ve Beyaz Bayrak...

WEB - https://lalekemalkilic.meb.k12.tr

Adres - Eşref Dinçer Mah. Ata Sok. No. 21 Gemlik / BURSA

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezi

Adres - Eşref Dinçer Mah. Ata Sok. No. 21 Gemlik / BURSA

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Gemlik ilçe merkezindedir ve Bursa´ ya 25 km. uzaklıktadır.